angle-double-up angle-double-down angle-right arrow-up

Op de website politiekeboeken.com vindt u een selectie van politieke boeken, politieke biografieën, politieke memoires en Europese boeken. Deze selectie is gemaakt door de redactie van PDC, partner van het Montesquieu Instituut. Deze redactie is onder andere verantwoordelijk voor de websites Parlement.com en Europa-Nu.nl. De redactie is niet verbonden aan en wordt niet gefinancierd door politieke partijen of overheidsinstellingen. De redactie is deskundig op het gebied van Nederlandse en Europese politiek en doet via deze websites enkele suggesties voor interessante, actuele boeken, vanuit de expertise van de redacteuren.

Steun Parlement.com en Europa-Nu.nl

Met uw aankoop ondersteunt u de websites Parlement.com en Europa-nu.nl, initiatieven van PDC in het kader van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Deze sites worden onderhouden zonder enige externe financiering of subsidies. Voor iedere bestelling ontvangt de redactie een kleine vergoeding. Op deze manier kunnen de websites bijvoorbeeld vrij blijven van advertenties.

Neem voor meer informatie contact op met de redactie.

Bestellingen

Bestelling en betaling van de boeken verloopt via de website bol.com. Voor vragen over uw bestelling neemt u contact op met de klantenservice van bol.com.